Afzettingen en omleidingen

Voor onze (riool)werkzaamheden op en langs de weg zijn bijna altijd verkeersmaatregelen nodig. In de loop der jaren hebben we hier veel kennis en ervaring mee op gedaan. Wij kunnen u dan ook met raad en daad terzijde staan als u verkeersmaatregelen moet treffen. Naast het leveren van verkeersregellaars kunnen we ook afzettingen of omleidingen plaatsen en onderhouden.

Ook bij het traject voor het plaatsen, van mobiliteitsplan en vergunningsaanvraag kunnen wij u ondersteunen.

Naast afzettingen en omleidingen kunnen we ook vooraankondigingen in de vorm van tekstkarren plaatsen. Op deze wijze kunt u uw werkzaamheden aankondigen en eventueel kort toelichten. Deze karren kunnen ook uiteraard ook tijdens evenementen worden ingezet.

Onze verkeersmaterialen zijn ook te huur.

Kijkt u verder voor de mogelijkheden of neem contact op.

Contact»

Kijkt u ook naar onze andere mogelijkheden

Over THS B.V.

THS B.V. is een ISO 9001 en VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur. 

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.
Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.